حسینیه «عاشقان ثارالله» ستاد فرماندهی کل سپاه در تهران، محلی نیست که هر فردی اجازه ورود به آن را داشته باشد، حتی از آن فرد می تواند یکی از مقامات خود نظام باشد. برای ورود به این حسینیه، حتی برای مراسم ختم مادر فرمانده سپاه قدس باید هماهنگی های لازم صورت بگیرد. این عکس ها حاشیه ی کوچکی از این مراسم است.
جدا از تمام مهمانان ایرانی که در این مراسم حضور داشتند، برخی چهره های غیر ایرانی این مراسم حاشیه های پررنگی را رقم زدند. حاضرین ایرانی هم از اصلاح طلب و اقتدارگرا به او عرض ارادت کردند. این مراسم به نحوی چشمگیر در راستای پروژه ? قهرمان سازی ? از شخص حاج قاسم سلیمانی است.
او بر سر فرمانده ی سپاه پاسداران بوسه می زند. بوسه ای که در قاموس ارادت شخصی است، این ارادت تنها بر اساس یک رابطه ی درجاتی در سپاه نیست.
در عین حال او بر دستان نماینده ی رهبر جمهوری اسلامی در سپاه پاسداران بوسه می زند. این بوسه بر دستان نیز درست به مانند همان بوسه بر پیشانی فرمانده تنها یک تشکر از حضور در مراسم ختم مادر نیست.
اما حضور 2 فرزند رهبر جمهوری اسلامی در این مراسم نشان از رابطه ی نزدیک آیت الله خامنه ای و حاج قاسم سلیمانی دارد. شیوه ی عرض ادب او به فرزندان رهبر که هر دو از او کوچکتر هم هستند نشان می دهد احترام در این مراتب بر اساس سن و جایگاه در سپاه نیست و در مقابل فرزندان رهبری نیز سردار سلیمانی هرگز سر خود را به صورت کامل بالا نمی آورد.
میثم خامنه ای پسر چهارم ( آخر ) رهبر جمهوری اسلامی است. او داماد ? لولاچیان ? از بازاریان قدیمی ایرانی است که هم اکنون چندین موسسه ی فرهنگی -آموزشی را مدیریت می کند.
میثم خامنه ای بر خلاف مجتبی و به مانند 2 برادر دیگر خود بیشتر به امور فقهی پرداخته و کمتر وارد گود سیاست شده است.
حضور فرزند دوم آیت الله خامنه ای در این مراسم نشان دهنده ی جایگاه ویژه ی حاج قاسم در بیت رهبر جمهوری اسلامی دارد. مجتبی خامنه ای که همواره در مورد نقش او در جریانات سیاسی کشور حرف و حدیث و البته نشانه های بسیاری وجود دارد.
نقل است که روزی ناطق نوری در گلایه از عملکرد مجتبی خامنه ای به دیدار رهبر جمهوری اسلامی می رود و از دخالت های ? آقازاده ? شکایت می کند که با واکنش آیت الله خامنه ای مواجه می شود که ایشون خودشون ? آقا ? هستن و نه ? آقازاده ?
اما حضور رمضان عبدالله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این مراسم از اهمیت ویژه ای برخودار بود.
پس از شهادت فتحی شقاقی در سال 1995 و جزیره مالت به دست عوامل موساد، رهبری جهاد اسلامی به اجماع از جانب شورای جهاد اسلامی بر دوش رمضان عبدالله نهاده شد. در 27 نوامبر همان سال دولت امریکا نام رمضان عبدالله محمد شلح را در صدر لیست سیاه خود منتشر کرد و با تشکیل دادگاهی در فلوریدا، وی را در 53 مورد اعم از شرکت در فعالیتهای تروریستی، فعالیت علیه منافع اسرائیل، هدایت گروههای جهادی فلسطینی، فعالیتهای چریکی و بمبگذاری و… محکوم کرد.
در سال 1998 نیز دولت امریکا طی اعلامیهای برای دستگیری وی 5 میلیون دلار جایزه تعیین نمود و مدتی به مرد پنج میلیون دلاری مشهور بود. وی به زبانهای عبری، عربی و انگلیسی تسلط دارد و به همراه همسر و چهار فرزندش در سوریه زندگی میکند.
اما پسری که در طول مراسم پشت سر او ایستاده بود و نه نحوی صاحب عزا هم می نمود، فرزند خود حاج قاسم نبود با اینکه به روایت بسیاری از ناظران رابطه ی آن دو کمتر از رابطه پدر – فرزندی هم نبوده است. او جهاد مغنیه، فرزند عماد مغنیه است که پیشتر در انفجار خودروی خود در دمشق کشته شد. در مورد کشته شدن پدر جهاد مغنیه فرضیه های بسیاری وجود دارد.
برخی از شاهدان می گویند اگر کسی از نزدیکان حاج قاسم، جهاد را نمی شناختند، بلافاصله با معرفی حاج قاسم لبخندی بر گوشه ی لبانشان می نشست و با او خوش و بش می کردند.
سایت های تندور با چاپ این عکس ها نوشتند، خون مغنیه و آموزش های حاج قاسم، مقاومت تا به پایان زنده است.
حضور حسین طائب، معاون اطلاعات سپاه پاسدران در این مراسم نیز بی حاشیه نبود. او پس از مطرح شدن نامش در جریان شنود از خانه و محل کار علی مطهری و برخی دیگر از مقامات نظام، کمتر در محافل حتی نیمه عمومی دیده می شد تا اینکه برای عرض تسلیت به حسینیه «عاشقان ثارالله» ستاد فرماندهی کل سپاه در تهران می آید.
سردار وحید حقانیان، حاج وحید، آقای وحید و یا هر نام دیگری برای او تنها یک سمت دارد، معاون اجرایی بیت رهبر جمهوری اسلامی. دست راست آیت الله خامنه ای که در بسیاری از موارد پیامبر و معتمد او بوده است. در مورد نقش و نفوذ او نیز حرف بسیار است با این حال حضور او در این مراسم، جایگاه حاج قاسم در میان نزدیکان آیت الله خامنه ای را پررنگ تر می کند.
حاج وحید جزو معدود کسانی است که بدون سابقه ی نظامی دارای درجه سرداری در سپاه محسوب می شود.
بوسه ی ارادت حاج قاسم بر پیشانی آملی لاریجانی نیز نکته ی جالبی را به همراه داشت.
کسی که پشت سردار ایستاده است ،عبدالله صفی الدین نماینده حزبالله لبنان در تهران است.
شاهدان می گویند جزو معدود کسانی بوده است که حاج قاسم برای بدرقه او مدتی مجلس را ترک کرده است.
دومین نفر ایستاده در انتظار عرض تسلیت به حاج قاسم، صلاح زواوی؛ سفیر فلسطین در تهران است. سفیری که با حضورش نقش و ارتباط فرمانده در آن منطقه را نشان می دهد.
عدنان محمود سفیر سوریه در ایران نیز از مهمانان این مراسم بود تا نقش حاج قاسم در منطقه بیشتر دیده شود.